a mobilitás garanciája

 

+36 30-484-9999

 

 

 

Euro-Sofőr térkép logóÜZLETI MOBILITÁS

Az Euro-Sofőr Business Class szolgáltatásai a saját autó kényelmét és egy sofőr rugalmaságát kombinálja, ezáltal az üzleti utazás legkényelmesebb módja.

 

Miért vesztegetné autóvezetéssel értékes idejét? Szolgáltatásunk révénnél energia és idő szabadul fel a hatékonyság érdekében, amely ráadásul céges költségként el is számolható.

 

Rendelje meg már most!

 

 

 

Felelősségbiztosítás, garancia vállalásunk

Generali logó

Cégünk kiemelt figyelmet fordít sofőr szolgáltatása során az Ön és gépjárműve biztonságára. Így alapvető elvárás sofőrjeinkkel szemben a legnagyobb fokú megfontoltság és városi és vidéki közlekedésben szerzett több éves balesetmentes jártasság.

Ezen felül cégünk minden sofőrjére nézve komoly felelősségbiztosítással rendelkezik így a védelem még inkább szavatolt, hisz cégünk anyagi garanciát is vállal.

 

 

 

 

Szolgáltatásaink

 

sofőr szolgáltatás

Idő, hatékonyság, mobilitás - az üzlet sikerességének alapja. Az Euro-Sofőr Bussines class szolgáltatás esetén biztonságban, nyugodt körülmények között utazhat saját autójában, így lesz ideje felkészülni, vagy egyszerűen csak kipiheni magát a következő tárgyalás előtt.

 

Reptéri transzfer

Cégünk e szolgáltatás keretében egyfelől sofőrt másfelől autó tárolási lehetőséget is biztosít céges ügyfelei számára.

 

Sofőr bérlés

Sofőrsegély szolgáltatásunk egy vagy akár több napra biztosítja cégének a kihelyezett, megbizható sofőrt.

 

Buli sofőrszolgáltatás

Előzetes rendelés esetén kihelyezett autókat biztosítunk céges rendezvények számára.

 

 

 

 

 

SZÁMOLHAT VELÜNK

 

Fix díjaink biztosítják, hogy a mobilitás garanciája mellett a költségek is garantáltak.

A szolgáltatások számlázasa pedig természetesen a céges költségek elszámolását könnyíti meg.

 

Hívja diszpécserünket a hét bármely napján és pontos tájékoztatást, ajánlatot kérhet díjainkról.

 

 

 

Rólunk

 

Több, hosszú éves múltra visszatekintő cégünk garanciája a pontosságnak, az udvariasságnak és a precizitásnak. ​Az euro-sofőr ezeket az előnyöket magában hordozva kíván az elvárásoknak megfelelni.

 

Sofőrszolgálatunk gyorsan és megbízhatóan érkezik az Ön által megjelölt helyre és a megrendelt szolgáltatásnak megfelelően tapasztalt sofőrjeink a legrövidebb úton biztonsággal szállítják Önt vagy autóját a megadott címre.

 

Ajánlatainkról bővebben tájékozódhat diszpécserünknél és szeretettel várjuk kérdéseit, észrevételeit e-mailben vagy telefonon.

 

 

 

Euro-Sofőr az Instagramon

 

Csatlakozzon Ön is az Euro-Sofőrhöz a Instagram-on, értesüljön elsőként sofőrszolgálatunk legfrissebb híreiről.

 

Euro-Sofőr Business class (@eurosofor) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

 

EURO-SOFŐR BUSINESS CLASS, A SOFŐRSZOLGÁLAT

sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, Budapest sofőrszolgálat, sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, Budapest sofőrszolgálat, céges sofőrszolgálat, céges sofőrszolgálat Budapest, Budapest sofőrszolgálat

 

Hívja diszpécserünket a hét minden napján 0-24 óráig a +36 (30) 484 9999 számon!

 

info@euro-sofor.hu

 

COPYRIGHT © 2014-2018 Euro-Sofor.hu

sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, Budapest sofőrszolgálat, sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, Budapest sofőrszolgálat, sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, Budapest sofőrszolgálat

borsó fehérje, tojásfehérje, borsófehérje, tojás fehérje, borsófehérje izolátum, ökológiai gazdálkodás , bio gazdálkodás, biokontroll, bio tanusítás, agrár marketing, pyxis markting, sofőrszolgálat, tejsavófehérje izolátum, fehérje, fehérje szelet, protein szelet, micellar casein, micelláris kazein, sofőrszolgálat,